A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

Сторінка на стадії наповнення.

ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД: ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ

Коли температура повітря зашкалює, варто нагадати про правила поведінки у пожежонебезпечний період, яких повинні дотримуватись громадяни, аби запобігти виникненню пожеж.

23:13 10.07.2024

День Цивільного Захисту в Ліцеї "АПША"

У наш час людство переживає важливий критичний період своєї історії — період небаченого досі зростання негативних чинників, які загрожують існуванню цивілізації.

13:04 25.05.2024

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Однією з форм профілактичної роботи серед дітей є проведення «Дня цивільного захисту», 26 квітня у «Солотвинському ліцеї імені Лесі Українки» проводився показовий День цивільного захисту.

16:47 26.04.2024

СИЛЬНИЙ ВІТЕР ПОВАЛИВ ДЕРЕВА

Внаслідок сильних поривів вітру в Солотвинський громаді повалило дерева на дорогу та знеструмлені населені пункти.

19:23 29.03.2024

ВІДКРИТТЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ

Сьогодні завершився ще один етап у процесі формування КЗ «ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН» СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - відкриття аварійно-рятувального відділення. Головна мета якого спрямована на забезпечення своєчасного та ефективного виконання завдань у зоні надзвичайної ситуації (НС) та в гірський місцевості у найкоротші терміни та з мінімальними людськими й матеріальними втратами.

20:44 12.01.2024

Правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення

Під час експлуатації пічного опалення НЕОБХІДНО: Перед початком, а також впродовж усього опалювального сезону слід очищати димоходи та печі від сажі – не рідше одного разу на три місяці; відстань від печі до меблів, шаф та іншого обладнання повинна бути не менше 0,7 м, а від топкових отворів – не менше 1,25 м; біля кожної печі перед топковим отвором на горючій підлозі слід прибити металевий лист розміром не менше 0,5×0,7 м; усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали, повинні бути заштукатурені й побілені; печі та інші опалювальні прилади повинні мати протипожежні розділки (відступки) від горючих конструкцій відповідно до вимог будівельних норм; попіл й шлак, шо їх видаляють із топки, необхідно заливати водою та виносити в спеціально відведені місця. При користуванні печами ЗАБОРОНЕНО:

22:23 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень