A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟒𝟗 виїздів, з яких два – хибні.

15:21 02.12.2022

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області

Впродовж минулого тижня рятувальники більше 10–ти разів виїжджали на ліквідацію пожеж у житлі громадян. Пожежі виникали через #коротке_замикання електромережі. У більшості таких пожеж можна було б уникнути, якби громадяни дотримувались правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.

08:30 28.11.2022

Центр Безпеки Громадян прийняв участь в тренуваннях пов’язаних з небезпекою обстрілу об’єктів критичної інфраструктури.

У смт Тересва Тячівського району на одному з місцевих підприємств деревообробної галузі відбулися тактико-спеціальні навчання. Рятувальники спільно з фахівцями 🚑 екстреної медичної допомоги, електриками, газовиками та поліцейськими відпрацьовували порядок дій при ліквідації масштабної пожежі.

10:26 20.11.2022

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟲 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 19 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

13:33 16.11.2022

!!!СКОРБИМО!!!

Сьогодні обірвалося життя начальника 2ї пожежної варти Центру Безпеки Громадян територіальної громади Солотвино Змикало Юрія Івановича!

21:53 30.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень