A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ

Дата: 30.12.2023 14:42
Кількість переглядів: 357

       Від усього серця радий привітати усіх Вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2024 роком!
       Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений для нас надій і тривог, перемог та розчарувань, складних випробувань та вдалих проектів, здолання перешкод та здійснення планів. Цей рік збагатив нас новим досвідом, відкрив перед нами нові перспективи і заклав передумови для нашого майбутнього.
       Ми КЗ «Центр безпеки громадян» з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього. Дякую Всім за терпіння, розуміння ситуації, за серйозне і відповідальне ставлення до існуючих проблем.
        У Новому 2024 році наше життя обов’язково зміниться на краще. Головне – пам`ятати, що наша сила - в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці. Тож давайте вірити в себе, самовіддано працювати для своїх родин та жителів нашої територіальної громади.
        Хай прийдешній рік стане для нашої України роком миру, злагоди та процвітання, із прекрасним настроєм принесе до Наших затишних осель добро і радість, щастя та здоров'я, здійснення надій та заповітних бажань, а нашій Службі – достаток, стабільність і процвітання.

 

Щиро вітаю вас з наступаючим Новим роком!
 

З повагою,

Начальник
    «Центр безпеки громадян»
                                                                Михайло МОЙШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень