A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

З днем захисту дітей!!!

Літо щороку приносить нам нову радість, віру та надію. І, напевне, саме тому на початок теплої пори року припадає Міжнародний день захисту дітей. В цей день ми, дорослі, повинні ще глибше усвідомити ту відповідальність, яка лежить на нас за долі малюків, підлітків та юнацтва. Саме зараз ми як ніхто розуміємо, що наші маленькі наступники потребують посиленого захисту та опіки. І ми, батьки, сестри та брати, бабусі та дідусі, обов'язково потурбуємось про те, щоб наші дітки жили у мирі та злагоді, і щоб дитинство проходило в радості та приємних згадках. Нехай дитячі сльози будуть лише від радості!!

22:36 01.06.2023

Правила прийому на навчання до навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 2023 рік

На виконання пункту 13 наказу МВС України від 13 березня 2023 року № 183 «Про затвердження Порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації основних працівників пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони»  оприлюднюємо  «Правила прийому на навчання до   навчального пункту аварійно-рятувального загону  спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 2023 рік».

10:22 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень