A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

Рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди з місцевими мешканцями на тему правил пожежної безпеки у побуті в опалювальний період

Дата: 17.10.2023 18:15
Кількість переглядів: 1234

Безпека кожного з нас залежить від нас самих, від наших знань, умінь і обережності. Тому дуже важливо систематично проводити роботу з громадянами по ознайомленню з правилами безпеки життєдіяльності та діями на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

17 жовтня Ужгородські та Тячівські фахівці ГУ ДСНС разом з працівниками КЗ" Центр безпеки громадян" провели профілактичні бесіди з мешканцями громади з метою попередження пожеж та загибелі людей на них в осінньо-зимовий період, а також навчання громадян правилам пожежної безпеки в побуті.

Вогнеборці роз’яснювали та пояснювали населенню чому так важливо дотримуватися вимог пожежної безпеки та до чого призводить недбалість під час опалювального періоду та як вберегти своє життя та житло від великого вогню в осінньо-зимовий період.

Шановні громадяни! Не зневажайте на застереження рятувальників. У разі небезпеки негайно телефонуйте за номероми телефону +380971002100,+380961002100


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень