A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

На Закарпатті заборонили відвідувати ліси !!!

Дата: 26.07.2023 10:56
Кількість переглядів: 417

На Закарпатті заборонили відвідувати ліси і в’їжджати до них на авто та іншій самохідній техніці.

Виключенням будуть лише транзитні шляхи.

Зробили це для запобігання масових загорянь в екосистемах.

При цьому вихід організованих груп людей у гори й лісові масиви дозволений тільки в супроводі представника лісової охорони.

Щоб запобігти масовим загорянням в екосистемах Закарпаття, Рада оборони області прийняла рішення в умовах воєнного стану заборонити відвідувати ліси і в’їжджати до них на транспортних засобах та іншій самохідній техніці (крім транзитних шляхів).

Обмеження не розповсюджуються на підрозділи ЗСУ, ДПСУ, ДССТ, Держспецзв’язку, Нацгвардії, СБУ, СЗРУ, УДО, МВС, ДСНС, територіальних управлінь ДБР і БЕБ у Закарпатській області, інші військові та воєнізовані формування органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, а також на техніку, що використовується для лісогосподарських потреб.

☝️ При цьому вихід організованих груп людей у гори й лісові масиви дозволений тільки в супроводі представника лісової охорони.

Звертаємо Вашу увагу!
Відповідно до Постанови КМУ від 21.03.2007 р. №507 рішення Ради є обов’язковим для виконання місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані на території області, громадянами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень