A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Дата: 15.05.2023 16:05
Кількість переглядів: 817

Сьогодні, як ніколи, зростає роль освіти у підготовці учнів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає. Необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров'я.

 

Саме тому з метою підвищення рівня обізнаності дітей з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій з 08.05.2023 по 12.05.2023 року в закладах середньої освіти Солотвинської громади пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Запрошені представники ЦБГ розповіли учням, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. У ході зустрічі учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.

Усі заходи, що проходили в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності, сприяли усвідомленню значення безпеки дітей, допомогли всім учасникам освітнього процесу узагальнити свої знання про вміння діяти у надзвичайних ситуаціях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень