A A A K K K
людям із порушенням зору
ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН
Солотвинської селищної ради

Солотвинські рятувальники перевірили технічний стан пожежних гідрантів

Дата: 22.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 640

Сьогодні в селищі Солотвино ДПРЧ "Тячів-1" сіпльно з МПО "Солотвино" здійснило  переіврку  технічного стану  пожежних гідрантів.

 В ході перевірки провели коригування службової документації та відмітили, які гідранти несправні, а які можна використовувати в разі виникнення пожеж.

Також  виявили, що у найбільших підприємців які здійснюють свою діяльність в селищі Солотвино взагалі відсутні пожежні гідранти та пожежні резервуари,які передбачені на забір води на випадок пожежі,  а саме : весільний зал "Імперія", весільний зал "Селін", весільни зал "Діана, готель-ресторан "Віза",  автосервіс "БОШ",  супермаркет "Тиса", магазин "Пашапорту", Кафе-готель "Сегафредо",  маркет "Крістал", кафе "Марамуреш" та інші установи та організації які здійснюють підприємницьку діяльність в смт.Солотвино.

Завдяки заміні трубопроводу були встановлені нові пожежні гідранти  по вулицях Виноградна, Підгірна,  а також по вулиці Спортивна біля супермаркету "АТБ"  та знаходяться в робочому стані.

 Найпоширенішим недоліком було в переважній більшості випадків відсутність покажчиків місцезнаходження пожежних гідрантів.

Рятувальники звертаються з проханням до всіх керівників приватних підприємств, установ, організацій,  завчасно подбати про пожежну безпеку та виключно для себе з’ясувати, де рятувальники будуть брати воду у випадку пожежі та встановити пожежні гідранти або резервуари.

Слід зазначити, що справність зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема і пожежних гідрантів, сприяє оперативності пожежно-рятувальних підрозділів під час ліквідації пожеж, в плані можливості оперативного забору води та/або забезпеченню безперешкодної подачі води для цілей пожежогасіння. А це відповідно збережене від знищення вогнем майно громадян, їх оселі, будівлі та споруди, або ж навіть здоров’я та життя людей.

За інформацією для встановлення гідрантів звертатися до начальника Місцевої пожежної частини "Солотвино" МОЙШ МИХАЙЛА МИХАЙЛОВИЧА  за моб.тел. 0674066677


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень